VELKOMMEN TIL THE COLOR RUN ESBJERG

Tak til alle jer af skønne løbere for at gøre The Color Run muligt. Vi glæder os til en festlig dag og har i denne “race brief” samlet al den information, du måtte have har brug for, for at deltage i The Color Run Esbjerg 2018. God fornøjelse!

 

PRE-PICKUP

SPRING KØEN OVER OG HENT DIN LØBSPAKKE INDEN EVENTEN
Kom endelig til vores Pre Pick Up hvor du kan du hente din løbspakke henter din løbspakke inden selve eventen for at undgå kø på dagen. Ud over tee-shirt, løbenummer, farvepose og tatto, som er inkluderet i pakken, kan du også købe noget lækkert merch og ekstra farveposer.
Husk at medbringe din billet (på smartphone eller printet ud). Du kan også hente løbspakken til dine venner hvis bare du husker at tage deres billetter med.
Hvis ikke du har mulighed for at kigge forbi dagen før, så kan du selvfølgelig altid hente din løbspakke på lørdag. Husk dog at komme tidligt da du kan regne med kødannelse!
Sted for PrePickUp
Museumspladsen, Nørregade/Østergade – 6700 Esbjerg
Tid
Fredag 10. august fra 15:30 – 19:00
Medbring gerne kontanter, så går det hurtigere.

 

LØBSDAGEN

Dato for løbet
11. august 2018

Sted

Museumspladsen, Nørregade/Østergade – 6700 Esbjerg

Hvornår åbner ind-checkningen på selve løbsdagen?

11:00

Her kan du hente din løbspakke med bl.a. t-shirt, løbenummer, farvepose, tattoo og nogle små lækkerier.
Du kan også købe noget lækkert merch og ekstra farveposer.
Husk at medbringe din billet (på smartphone eller printet ud). Du kan også hente løbspakken til dine venner hvis bare husk at tage deres billetter med.
Vi kan klart anbefale, at du kommer i god tid for at hente din løbspakke da der må regnes med kødannelse

Optakt og opvarmning

11:00 – 13:00

Første starttid

13:00 – Du skal være checket ind og have modtaget dit start-kit, så du kan være klar til at løbe kl. 13.

 

LØBSRUTEN

Her kan I se den rute vi har lagt for jer hvor vi har bestræbt os på at inddrage byen, havnen og lidt grønt fra byen. Efter I har krydset Nørregade, foregår løbet på fortovet og på byens præmisser. Vi har placeret flagvagte på udvalgte steder for at skabe ekstra tryghed, men I skal huske at være opmærksomme når I krydser veje og så skal I sørge for at passe på hinanden. Husk, at The Color Run ikke handler om at komme først, men derimod om at dyrke motion, fællesskab og så selvfølgeligt farver!

 

 

BUS, TOG OG PARKERINGSMULIGHEDER

Hvordan kommer jeg nemmest til pladsen? Generelt anbefaler vi på det varmeste, at du tager cyklen, toget eller bussen – både for miljøets og/eller din kondi 😊
Vores festplads ligger meget centralt; tæt på gågaden og i gå-afstand fra både banegård og rutebilstationen.

Hvis du alligevel vælger at tage bilen, gør vi opmærksom på, at vi inddrager store dele af Museumspladsen til vores farvefest og, at der kun begrænset parkeringsmuligheder på selve området. Vi henviser derfor til de omkringliggende parkeringshuse.

 

MAD OG DRIKKE

Som altid kan der købes lækker mad og drikke på festpladsen. I Esbjerg er vi særlig glade da vi har allieret os med byens måske bedste restauratør Posthuset. De serveres en ærlig, håndholdt burger samt en god omgang pølse med tilbehør til en god pris. For at slukke tørsten bydes der på div. vand samt øl (hvis du er gammel nok altså).
Så kom tidligt, nyd musikken og spis frokost med venner og familie.

 

HVAD FØLGER MED I PRISEN?

  • – Den officielle The Color Run Teeshirt og løbsnummer
  • – Den officielle The Color Run Tattoo
  • – 1 farvepose til at kaste foran scenen
  • – 1 løbstaske
  • – 1 flaske NOBE Aloe Vera læskedrik ved finish line på festpladsen
  • – 1 dåse Carlsberg Nordic (kun til de store løbere)
  • – 1 flaske kildevand
  • – Lækre samples fra Malaco og PickUp chokoladebar!
  • Husk at have din trøje og dit løbsnummer på under løbet. Vi anbefaler, at du tager farveposen i lommen og gemmer den til Finish Festival foran scenen.

 

THE COLOR RUN STORE

Vi har en række forskellig ting til salg i vores The Color Run Store. The Color Run Store/butikken bliver sat op ved check-in på festpladsen. Du har, med andre ord, rig mulighed for at blive en rigtig Color Runner og deltage med alt muligt sjovt gear og merch. Du kan også købe ekstra farveposer i The Color Run Store.
(Husk: Tag gerne kontanter med. Der kan bruges både kort og mobilepay, men mobilnettet kan drille)

 

TCR AFTER-PARTY

For alle jer, der er klar på mere fest og farver i aftentimerne er der gode nyheder. Dronning Louise Natklub i Esbjerg åbner dørene til kulørte lamper og neon farve fest – og som TCR-deltager får du fri entrée og én drink på huset. Du kan finde deres crew på festpladsen hvor de uddeler flyers (hvis du er gammel nok altså 😉 )

 

HUSKELISTE / GODT AT VIDE

Vi kan ikke stille nogen garderobe til rådighed. Derfor anbefaler vi, at man ankommer i sit løbetøj og gør brug af vores seje løbstaske til sine vigtigste ejendele
Hunde og alkohol må ikke medbringes
Hvis du på nogen måde er bekymret for at få ’for meget ’farvepulver, så er du meget velkommen til at tage dine solbriller og en bandana på. Husk du også kan købe gear i The Color Run Store.
Klæd dig efter vejret – tag fx en langærmet trøje ind under The Color Run T-shirten, hvis det ser ud til at blive køligt.
Vigtigst af alt – vær søde mod dine medløbere. Det hele handler om at have en sjov dag sammen!

 

MERE INFORMATION

Tjek vores ofte stillede spørgsmål (FAQ) her på hjemmesiden. Her kan du finder en lang række tips og tricks, hvordan det hele foregår, få opdateringer m.m. Hvis vejret ikke er med os, så hold dig opdateret på vores Facebook-side og hjemmesiden.
Du kan også deltage som frivillig, vi har en masse opgaver som kræver hjælp fra søde mennesker, skriv meget gerne til os på denmark@thecolorrun.com.

Du kan også møde op på selve løbsdagen, hvis du vil være frivillig – du skal blot komme senest mellem kl. 7:30-09.00 og gå hen til Check-in området.

 

TAK!

Mange tak til Esbjergs Kommune og Esbjerg Festuge for at give os mulighed for at holde The Color Run på Museumspladsen. Mange tak alle vores lokale samarbejdspartnere og sponsorer, samt til alle jer mange frivillige der hjælper med at realisere The Color Run i Esbjerg. Og tak til DIG, kære Color Runner – det bliver en fest!