VELKOMMEN TIL THE COLOR RUN KØBENHAVN

Tak til alle jer tusindvis af skønne løbere for at gøre The Color Run muligt. Vi glæder os til en festlig dag og har i denne “race brief” samlet al den information, du måtte have har brug for, for at deltage i The Color Run København 2018. God fornøjelse!

 

PRE-PICKUP

SPRING KØEN OVER OG HENT DIN LØBSPAKKE INDEN EVENTEN
Kom endelig til vores Pre Pick Up som dette år ligger traditionen tro i Amager Centret. Her kan du hente din løbspakke med bl.a. t-shirt, løbenummer, farvepose og nogle små lækkerier. Du kan også købe noget lækkert merch og ekstra farveposer. Husk at medbringe din billet (på smartphone eller printet ud). Du kan også hente løbspakken til dine venner hvis bare husk at tage deres billetter med. Vi kan klart anbefale, at du henter din løbspakke inden selve eventen for at undgå kø på dagen. Men hvis du ikke har mulighed for det, så kan du selvfølgelig altid hente din løbspakke på lørdag. Husk dog at komme tidligt!
Sted for PrePickUp
Amager Centret, Reberbanegade 3 i København S.
Tid
Torsdag 3. Maj fra 13:00 – 19:30
Medbring gerne kontanter, så går det hurtigere.

 

LØBSDAGEN

Dato for løbet
5. maj 2018

Sted

Festpladsen, Valbyparken

Hvornår åbner ind-checkningen på selve løbsdagen?

11:00

Optakt og opvarmning

11:00 – 13:00

Første starttid

13:00 – Du skal være checket ind og have modtaget dit start-kit, så du kan være klar til at løbe kl. 13.

 

LØBSRUTEN

 

 

BUS, TOG OG PARKERINGSMULIGHEDER

Hvordan kommer jeg nemmest til pladsen? Der er ganske få parkeringsmuligheder ved Valby Parken, så vi anbefaler på det varmeste, at du tager cyklen, toget eller bussen. Hvis du vælger bilen alligevel, så brug de parkeringspladser i nærheden som anvist. Ved afhentning og afsætning med bil anbefaler vi Valbyhallens parkeringsområde.

S-tog:

De nærmeste S-tog stationer er Ny Ellebjerg Station og Sjælør Station. (Linje A eller E)

Bus:

Ta’ linje 3A og stig af v/ Kgs. Enghave, Valbyparken

Cykelparkering:

For at der bliver plads nok til os alle, skal du parkere din cykel i P-Cykel området tæt på start/målområdet.

 

MAD OG DRIKKE Som altid kan der købes lækker mad og drikke på festpladsen. I år er vi særlig glade da vi har allieret os med byens måske bedste caterer fra entrée. Her serveres en ærlig, håndholdt cheeseburger (okse eller vegetar) samt en god omgang pølse (okse eller wiener) med tilbehør til en god pris. Og det hele er naturligvis økologisk! Så kom tidligt, nyd musikken og spis frokost med venner og familie.

 

HVAD FØLGER MED I PRISEN?

Den officielle The Color Run Hero t-shirt 2018
1 farvepose til at kaste foran scenen
1 løbstaske
Løbsnummer
Adgang til The Finish Festival festen
1 flaske NOBE aloe vera læskedrik ved finish line på festpladsen
1 dåse Carlsberg Nordic (kun til de store løbere)
Lækre samples fra Malaco ’Crazy Face’ og PickUp chokoladebar!

Husk at have din trøje og dit løbsnummer på under løbet. Vi anbefaler, at du tager farveposen i lommen og gemmer den til Finish Festival foran scenen.

 

THE COLOR RUN STORE

Vi har en række forskellige ting til salg i vores The Color Run Store. The Color Run Store/butikken bliver sat op ved Pre Pick Up og ved check-in på festpladsen. Du har, med andre ord, rig mulighed for blive en rigtig Color Runner og deltage med alt muligt sjovt gear. Du kan også købe ekstra farveposer i The Color Run Store.
(Husk: Tag gerne kontanter med. Der kan bruges både kort og mobilepay, men mobilnettet kan drille og der kan ikke hæves penge i området)

 

HUSKELISTE / GODT AT VIDE

Vi kan ikke stille nogen garderobe til rådighed. Derfor anbefaler vi, at man ankommer i sit løbetøj og gør brug af vores seje løbstaske til sine vigtigste ejendele
Hunde og alkohol må ikke medbringes
Hvis du på nogen måde er bekymret for at få ’for meget ’farvepulver, så er du meget velkommen til at tage dine solbriller og en bandana på. Husk du også kan købe gear i The Color Run Store.
Klæd dig efter vejret – tag fx en langærmet trøje ind under The Color Run T-shirten, hvis det ser ud til at blive køligt.
Vigtigst af alt – vær søde mod dine medløbere. Det hele handler om at have en sjov dag sammen!

 

MERE INFORMATION

Tjek vores ofte stillede spørgsmål (FAQ) her på hjemmesiden. Her kan du finder en lang række tips og tricks, hvordan det hele foregår, få opdateringer m.m. Hvis vejret ikke er med os, så hold dig opdateret på vores Facebook-side og hjemmesiden.
Du kan også deltage som frivillig, vi har en masse opgaver som kræver hjælp fra søde mennesker, skriv meget gerne til os på denmark@thecolorrun.com.

Du kan også møde op på selve løbsdagen, hvis du vil være frivillig – du skal blot komme senest mellem kl. 7:30-09.00 og gå hen til Check-in området.

 

TAK!

Mange tak til Københavns Kommune for at give os mulighed for at holde The Color Run i Valbyparken. Mange tak alle vores lokale samarbejdspartnere og sponsorer, samt til alle jer mange frivillige der hjælper med at realisere The Color Run i København. Og tak til DIG, kære Color Runner – det bliver en fest!