FAQ

BEHØVER JEG VÆRE LØBER MED STORT L FOR AT DELTAGE?

Not at all! There are many other 5 km races where you can test the fitness. The Color Run is about having a colorful and fun day with your friends and family. You can run, walk, crawl or make windmills all the way if you want.

HVAD FÅR JEG MED I BILLETTEN?

In addition to this year’s funniest day, you get a t-shirt, color powder and a participant number. Please note that your starter kit will not be sent to you! Keep an eye on the website here for further info on pick-up of the starter kit.

JEG HAR ET SPØRGSMÅL ANGÅENDE MIT BILLETKØB, HVEM SKAL JEG KONTAKTE?

Write or call Ticketmaster.dk, they have a 100% response to you. Write at servicecenter@ticketmaster.dk or call at +45 70 15 65 65.

ER THE COLOR RUN EN VELGØRENHEDSORGANISATION?

The Color Run er en eventvirksomhed og altså ikke en velgørenhedsorganisation. Men vi griber så ofte som vi kan, muligheden for at samarbejde med charities, for at rejse penge og for at hjælpe med at skabe opmærksomhed om velgørende arbejde. Vi har internationalt samlet ind for mere end 80 lokale og nationale hjælpeorganisationer. The Color Run havde i starten af 2014 allerede doneret mere end 5 millioner kroner til velgørenhed. Er du en del af en charity i en af byerne vi løber i? Har du en idé til hvordan vi kan samarbejde? Skriv en mail til os på denmark@thecolorrun.com med dit bud – vi vil meget gerne høre fra dig!

MÅ JEG LØBE MED EN BARNEVOGN OG MINE BØRN?

Ja, helt klart! Børn 8 år og yngre løber GRATIS sammen med en voksen, og behøver ikke at tilmelde sig.

MÅ JEG MEDBRINGE MIN HUND?

Nej. Hunde er desværre ikke tilladt hos The Color Run.

ER DER NOGEN ALDERSGRÆNSE FOR AT DELTAGE?

Der er ingen aldersgrænse. Hvis du kan gennemføre de 5 kilometer ved at løbe, lunte, gå eller ved at blive trukket i en klapvogn, kan du deltage i The Color Run.

HENTER MAN SIT STARTKIT FØR EVENTET?

Detaljerne omkring afhentning af startkit er forskellig fra by til by. Hold øje med hjemmesiden her for al den info du har brug for, i forbindelse med løbet.

HVOR STRENGE ER I MED DEN DER REGEL OM HVIDT TØJ PÅ STARTLINJEN?

Vi er ikke strenge! Men vi vil gerne have, at du kommer i hvidt og i fabulous, for så bliver det sjovest. The Color Run handler om at have det sjovt – så kom gerne i sjovt tøj. Husk, at du skal bære den officielle The Color Run t-shirt under løbet.

OBS! Ved The Color Run Night er t-shirten sort.

HVORDAN STYRER I DET MED FARVERNE? GØR DET ONDT?

Nej, det gør overhovedet ikke ondt. Det er som at være i en flormelis-foodfight. Farvepulveret er lavet af talkum og majsmel, så det er selvfølgelig ikke så rart at få i øjnene. Solbriller ser flot ud og beskytter dine øjne! Du kan også tage et bandana om håret.

HVORDAN FUNGERER FARVEKASTENE EFTER LØBET?

Efter løbet har vi en Finish Line Festival, hvor publikum kaster med farver hvert kvarter, som en velkomst til nye løbere som krydser målstregen. Du får en pose med farve i dit startkit, og har mulighed for at købe mere ved check-ind eller når du kommer i mål.

KAN MAN FÅ REFUNDERET SIN BILLET?

Du kan ikke få refunderet din billet. Hvis du bliver forhindret, er du velkommen til at give billeten videre til en ven.

HVAD HVIS JEG HAR ET SUPERGODT SPØRGSMÅL, SOM IKKE ER BESVARET HER?

Hvis du ikke har fundet svar på dine spørgsmål her, kan du sende en e-mail til denmark@thecolorrun.com og så svarer vi dig hurtigst muligt. Hvis dit spørgsmål er utroligt godt, offentliggør vi det måske endda her på The Color Run’s officielle faq-side. WOW!

VIL TØJ OG LØBESKO BLIVE ØDELAGT AF FARVEN?

Farven forsvinder for det meste ved første vask. Ligesom al andet snavs gælder det, at jo hurtigere du vasker, desto bedre. Vi anbefaler at du ifører dig tøj, som du ikke har noget imod bliver farvet. Hvis du ønsker at bevare farverne på dit løbetøj, kan du sprøjte eddike på og stryge det. Med tiden vil farven forsvinde i vask. For mere info om vaskeidéer og tips – læs videre!

Inden The Color Run
Hvis du har lyst farvet/afbleget hår, eller lyse striber, er det en god idé at putte lidt olie i håret inden løbet. Dette hjælper til at afholde farven fra at sætte sig fast i dine lyse lokker. Kokosnødolie eller olivenolie virker bedst, men en god ’leave-in’ balsam kan også bruges. Der findes forskellige hårtyper, som derfor reagerer forskelligt på farven… især lysnet eller farvet hår tager imod farvepulveret og især pink og blåt farvepulver er kendt for at sætte sig i blond hår i et par dage.

Hvis du vil være sikker på at slippe for farvet hår efter løbet, kan du sætte håret op i en hestehale og evt. bære et tørklæde! Du kan bruge det til at dække dit hår og din mund i farvezonerne, eller endda som klud til at vaske farverne af efter løbet. Uanset hvordan du vælger at bruge det, er det ret nyttigt at medbringe til The Color Run.

Hvis man går efter at få så meget farvepulver på sig som muligt, er det en god idé at bære briller. Solbriller og svømmebriller er gode til at undgå, at få farvepulver i øjnene.

Selvom farven forsvinder med tiden, når det bliver vasket, er det nok en god idé at lade dine dyreste løbesko blive hjemme sammen med dine dyre hvide ruskinds bukser.

Efter The Color Run
Du har lige gennemført de skøreste 5 km i dit liv. Tillykke! Du fortjener en lur, men ikke helt endnu. Brug et par minutter på at vaske farvepulveret af, ellers ender det med at være alle vegne i dit hjem.

Børst så meget tørt pulver af som muligt, før du får vand på dig. Udnyt vindblæserne ved målstregen – det hjælper.

Hårvask: Børst det løse pulver ud af håret og red igennem. Skyl olien/balsammen, som du tilføjede dit hår før løbet, ud af håret med koldt vand. Derefter kan du vaske håret som normalt. Der kan stadig være rester af farve efter første vask, især pink, men det forsvinder som regel efter et par vaske mere. Brug evt. resterne af de sjove farver som en samtalestarter, så du kan fortælle om dine fede oplevelser til The Color Run.

Hvis farven stadig sidder i håret efter flere hårvaske, kan en blanding af bagepulver og sulfo hjælpe.

Farven forsvinder nok ikke 100% fra din hvide bomulds T-shirt, men det skal du være stolt af – det er et minde om en sjov dag! Fjern al overskydende pulver før du hælder vand på. Vask det du har haft på til The Color Run separat og i koldt vand.

Vores farvepulver elsker nogen mere end andre. Hvis du er én af dem hvor farven sidder fast, kan du betragte dig selv som én af de få heldige! En gang imellem når du kigger ned på dine løbesko og ser en lille farvet plet, kan du tænke tilbage på The Color Run med et smil, og blive mindet om os. Med tiden vil al farven forsvinde, indtil næste år…..

ER FARVEPULVERET FARLIGT FOR ØJNE ELLER LUFTVEJE?

Farvepulveret er lavet af talkum og majsmel, så det er selvfølgelig ikke så rart at få i øjnene eller halsen, men det er ikke farligt.

KAN JEG GÅ I BAD VED MÅLSTREGEN?

No, you can not. Fortunately, it is absolutely fantastic to cycle through the city afterwards, with colors on the whole body from head to toe!

HVAD GØR JEG, NÅR JEG SKAL KØRE HJEM I MIN PÆNE BIL?

Most participants bring towels to sit on in the car. It’s like driving home from the beach in your swimwear.

ER DET SIKKERT AT HAVE KAMERAER OG TELEFONER I FARVEZONERNE?

Our own photographers have no problems photographing, a bit at a distance (7-15 meters). We recommend that you store the camera / phone in a plastic bag if you want to take pictures in the middle of the dye.

BLIVER DER TAGET TID TIL THE COLOR RUN?

No, our participants are not taking time. Runners tend to take the time to have fun instead of achieving fast results. We therefore suggest that those who want an end time, hours themselves.