Sex og Samfund

Sex & Samfund arbejder for, at alle mennesker skal kunne leve gode liv uden diskrimination eller frygt for at elske dem, de elsker. Vi hylder mangfoldigheden, og vi kæmper for lige muligheder. Alle skal have lov til at være dem, de er. Uanset køn, alder, seksualitet, etnicitet, religiøsitet eller funktionsnedsættelse.

Alle har ret til at bestemme over deres liv, deres krop og deres seksualitet.

Læs mere her: https://www.sexogsamfund.dk

 

Boblberg

Boblberg.dk er en borger-til-borger-portal, der danner rammerne for et digitalt fællesskab. På Boblberg mødes borgere om interesser, oplevelser, aktiviteter og fællesskaber, som er med til at forebygge ensomheden, fremme samskabelsen og styrke den fysiske og mentale sundhed.

På Boblberg har du en unik mulighed for at finde andre, der står i samme situation som dig, og leder efter det samme. Boblberg er for alle, det er uforpligtende at bruge, og det er helt gratis.

Læs mere her: https://boblberg.dk/

 

Entrée

Foruden at lave mad med stor fokus på økologi og bæredygtighed, har Entrée skabt et job-akademi for nydanskere. I deres køkken i København giver de dem, der ser en fremtid for sig selv i branchen, køkkenfaglig og køkkenkulturelle kompetencer.

Flere af førende og mest fremsynede restaurantgrupper har allerede meldt sig på banen og er klar til at tilbyde job, når oplæringsperioden hos Entrée er gennemført.

Læs mere her: https://www.entreecph.com

 

 

Copenhagen Pride

Copenhagen Pride organiserer aktiviteter og events for og med LGBTQIA-miljøet, og deltager aktivt i sammenhænge der kan være med til at skabe synlighed, forståelse og konkrete resultater.

Copenhagen Pride arbejder for at skabe en verden, hvor enhver kan elske og leve – frit og i tryghed.

Læs mere her: http://copenhagenpride.dk

 

 

FRAK

Fritidsjob er vejen til et liv med flere muligheder. Derfor arbejder Fritidsakademiet (FRAK) for at give unge på kanten af samfundet en vej ind på arbejdsmarkedet.

Idrætsprojektet er et brobygnings tilbud til udsatte børn og unge. Vi arbejder for at få børn og unge ud i foreningslivet, i skole eller i job.

Ved at engagere unge fra Idrætsprojektet og FRAK giver The Color Run ikke blot en hånd til udsatte ungesvej mod et liv på arbejdsmarkedet, men er også med til at tage et ansvar for de unge. De unge får muligheden for, at være en del af et fællesskab samtidig med at de tager ansvar for sig selv og for andre.

Læs mere her: http://www.frak.dk