About

FARVER + LØB = FEST!

Vi kalder The Color Run ’The Happiest 5K on the Planet’, fordi vores løb bringer venner og familie sammen i et unikt, sundt og sjovt event. Vi vil gerne sætte opturen i fokus! Livet handler om at være glad og om at have det sjovt – det meste af tiden. Derfor skal The Color Run være lige så meget fis og ballade som et løb.

Det handler ikke om at gennemføre de 5 km hurtigst muligt, men om at løbe så meget du nu kan og om at have det sjovt, mens du gør det. The Color Run er nemlig ikke et løb på tid, men et løb hvor tusindvis af deltagere har det megasjovt, mens de bliver dækket i farve fra top til tå. Efter hver kilometer er en farvepost med musik, fest og en ny farve, man løber igennem. Festen fortsætter i målområdet med en gigantisk Finish Line Festival, hvor vi fyrer endnu flere farver af for at skabe glade minder i millioner af levende farvekombinationer. Det bliver sommerens største og bedste 5k løb!

Selvom The Color Run handler om at have det sjovt, fokuserer vi også på at fremme en sund livsstil. Mere end halvdelen af vores deltagere løber 5 km for første gang! Vores håb er at The Color Run vil fungere som et springbræt for Danmark til at få en mere aktiv og sund livsstil.

The Color Run er virkelig for alle – fra 2-årige til 80-årige (eller 102-årige!), fra førstegangsløbere til professionelle sportsudøvere. Nogen deltager for at komme i gang med en bedre livsstil på en sjov måde, mens andre løber bare for at have en fest med vennerne. Flere løber i kærlighedens navn: The Color Run har dannet ramme for mindst 10 frierier og 1 bryllup. Om du er en gammel traver eller en olympisk atlet, vil The Color Run’s 5 km blive nogle af de mest mindeværdige og farverige i dit liv!

SÅDAN FUNGERER DET

The Color Run er ikke et løb på tid, men et løb hvor tusindvis af deltagere bliver dækket fra top til tå i smukke farver for hver kilometer.

Med kun 2 regler, er det let at være med i The Color Run:

     1. Du skal have hvidt tøj på ved startlinjen!

     2. Finish plastered in color!

Festen fortsætter med et brag på slutlinjen – det bliver… enestående.

VELGØRENDE FORMÅL

The Color Run er en eventvirksomhed og altså ikke en velgørenhedsorganisation. Men vi griber så ofte som vi kan, muligheden for at samarbejde med charities, for at rejse penge og for at hjælpe med at skabe opmærksomhed om velgørende arbejde. Er du en del af en charity i en af byerne vi løber i? Har du en idé til hvordan vi kan samarbejde? Skriv en mail til os på denmark@thecolorrun.com – vi vil meget gerne høre fra dig!

THE COLOR RUN – HVAD ER DET?

The Color Run er verdens sjoveste løb, med to enkle regler: Start klædt helt i hvidt… Slut af indsmurt i alle regnbuens farver! The Color Run, The Happiest 5k on the Planet, blev stiftet i USA i januar 2012. Vi er det originale farveløb og har skabt en hel ny genre inden for løb, som stadig vokser sig større. The Color Run er vokset med raketfart siden vores debutevent og er i dag den største eventserie i hele verden. Med mere end 200 events i 30+ lande i 2019, er The Color Run blevet en gigantisk, global succes.