Om os

The Color Run – hvad er det?

The Color Run er verdens sjoveste løb, med to enkle regler: Du skal komme i hvidt tøj. Og der må ikke være noget som helst, der er hvidt på dig, når du er kommet igennem de 5 km.

På fem år er The Color Run blevet et verdensomspændende fænomen med flere millioner løbere, i 40 lande og 200 byer.

Farver + Løb = Fest!

Det handler ikke om at gennemføre de 5 km hurtigst muligt, men om at løbe så meget du nu kan og om at have det sjovt, mens du gør det. The Color Run er nemlig ikke et løb på tid, men et løb hvor tusindvis af deltagere har det megasjovt, mens de bliver dækket i farve fra top til tå. Efter hver kilometer er en farvepost med musik, fest og en ny farve, man løber igennem. Festen fortsætter i målområdet med en gigantisk Finish Line Festival, hvor vi fyrer endnu flere farver af for at skabe glade minder i millioner af levende farvekombinationer. Det bliver sommerens største og bedste 5k løb!

Be Healthy. Be Happy. Be You.

Hele kloden i farver

Siden første løb i 2012 er The Color Run vokset sig stort over hele kloden. i 2015 løb og festede vi i flere end 200 byer i 40 lande. Farvekaskaderne drønede i Slagelse, Kolding, Odense, Aarhus, København, Herning og Aalborg. Skal du med i 2016?

Sådan fungerer det

The Color Run er ikke et løb på tid, men et løb hvor tusindvis af deltagere bliver dækket fra top til tå i smukke farver for hver kilometer. Du kan se billeder på facebook fra løbene her – det er ret vildt! Med kun 2 regler, er det let at være med: 1 Du skal have hvidt tøj på ved startlinjen. 2. Du skal være dækket af farver når du når mållinjen. Festen fortsætter med et brag på slutlinjen – det bliver simpelthen… enestående!

Historien bag

The Color Run, The Happiest 5k on the Planet, blev stiftet i USA i januar 2012. Vi er det originale farveløb og har skabt en hel ny genre inden for løb, som stadig vokser sig større. The Color Run er vokset med raketfart siden vores debutevent og er i dag den største eventserie i Amerika. Med mange hundrede events i 40 lande er The Color Run blevet en gigantisk, global succes. Også i Danmark, hvor tusindvis af løbere har været gennem farvekanonen siden 2014.

Bliv frivillig

Vil du være en del af et fantastisk og kæmpestort sommer-eventyr? Vi har alle mulige sjove og udfordrende jobs til dig: Skriv en mail til [email protected] fortæl lidt om dig selv – Vi har brug for dig!

Find os på Facebook

Kig over på vores Facebook-side, vi kører løbende konkurrencer og opdaterer med nyheder om løbet.

Det er sjovt – og sundt!

The Color Run handler om at have det sjovt og om at være glad og sund. Mere end halvdelen af vores deltagere løber 5 km for første gang og det er vi stolte af! Vores mission er nemlig at hjælpe danskerne til at få en mere aktiv og sund livsstil.

Ren optur

Vi kalder The Color Run ’The Happiest 5K on the Planet’, fordi vores løb bringer venner og familie sammen i et unikt, sundt og sjovt event. Ordene kommer fra Travis Snyder, manden bag The Color Run. Vi vil gerne sætte opturen i fokus! Livet handler om at være glad og om at have det sjovt – det meste af tiden. Derfor skal The Color Run være lige så meget fis og ballade som et løb.

Alle løber med

The Color Run er virkelig for alle – fra 2-årige til 80-årige (eller 102-årige!), fra førstegangsløbere til professionelle sportsudøvere. Nogen deltager for at komme i gang med en bedre livsstil på en sjov måde, mens andre løber bare for at have en fest med vennerne. Flere løber i kærlighedens navn: The Color Run har dannet ramme for mindst 10 frierier og 1 bryllup. Om du er en gammel traver eller en olympisk atlet, vil The Color Run’s 5 km blive nogle af de mest mindeværdige og farverige i dit liv!

Velgørende formål

The Color Run er en eventvirksomhed og altså ikke en velgørenhedsorganisation. Men vi griber så ofte som vi kan, muligheden for at samarbejde med charities, for at rejse penge og for at hjælpe med at skabe opmærksomhed om velgørende arbejde. I Danmark arbejdede vi i 2014 med Kræftens Bekæmpelse. Vi har indsamlet donationer for mere end 80 lokale og nationale hjælpeorganisationer siden 2012. The Color Run havde i starten af 2014 allerede doneret mere end 5 millioner kroner til velgørenhed rundt om i verden. Er du en del af en charity i en af byerne vi løber i? Har du en idé til hvordan vi kan samarbejde? Skriv en mail til os på [email protected] – vi vil meget gerne høre fra dig!

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig nyhedsbrevet! Der er altid et godt tilbud og interessante nyheder om vores løb The Color Run og Urban Trail.

×